2021

Dette årti er det vigtigste nogensinde…
Det kræver helt andre færdigheder og ny forestillingskraft!

Ta’ lige og kig med på NEW stormødet 💚

Super indspark til dit lederskab, fra 4 fantastiske speakers, på en sprællevende august aften i Bloxhub. Fire speakers med fingrene nede i den grønne transformationsmuld 🍀 til daglig. Fire fra den absolutte forefront. Se eller gense de inspirerende 10-minutters indspark.

”Bæredygtig omstilling der batter og ikke pynter”, Lotte Hansen, CEO Hansen & Ersbøll Agenda.

Lotte er en af landets tungeste strategiske rådgivere indenfor Verdensmål 🌍 med særligt fokus på reel impact & mobilisering.  - Har arbejdet med energi, klima og bæredygtighed i 20 år. En af landets mest erfarne rådgivere inden for agenda setting og change management. Tidligere pressechef i flere ministerier. Video fra Hansen & Ersbøll

Lotte er en af landets tungeste strategiske rådgivere indenfor Verdensmål 🌍 med særligt fokus på reel impact & mobilisering. - Har arbejdet med energi, klima og bæredygtighed i 20 år. En af landets mest erfarne rådgivere inden for agenda setting og change management. Tidligere pressechef i flere ministerier.
Video fra Hansen & Ersbøll

”Hvordan governance - og en digital platform kan fremme grøn omstilling”, Jesper Kring, CEO Valified

Jesper (til venstre 😅) fortæller underholdende om de spændende perspektiver på nye finansielle økosystemer, som kan og skal accelere bæredygtig forandring. Og dermed gøre SDG’erne til ‘strategiske fordele’! 👏🏻  Se også Valified’s egen video

Jesper (til venstre 😅) fortæller underholdende om de spændende perspektiver på nye finansielle økosystemer, som kan og skal accelere bæredygtig forandring. Og dermed gøre SDG’erne til ‘strategiske fordele’! 👏🏻 Se også Valified’s egen video

”Svaret er: Cirkulær Økonomi”, Ditte Lysgaard Vind, Managing Partner Lendager; The Circular Way

Ditte er piv skarp på Cirkulær Økonomi, 🍀 ikke mindst indenfor byggeri og design. Hun er forfatter til ‘A Changemaker’s Guide to the Future’. I gang med bog nummer to, som vi glæder os til 👍🏻. Og sidder bl.a. i bestyrelsen for UNLEASH – Innovation Lab for SDG’s og Det Kongelige Danske Kunstakademi. Download præsentation (PDF)

Ditte er piv skarp på Cirkulær Økonomi, 🍀 ikke mindst indenfor byggeri og design. Hun er forfatter til ‘A Changemaker’s Guide to the Future’. I gang med bog nummer to, som vi glæder os til 👍🏻. Og sidder bl.a. i bestyrelsen for UNLEASH – Innovation Lab for SDG’s og Det Kongelige Danske Kunstakademi. Download præsentation (PDF)

”Digital og bæredygtig forestillingskraft”, Reimer Ivang, Erhvervs PhD

Reimer er forfatter, serieiværksætter, konsulent og keynote speaker. Reimer har udgivet bøger og forsket i såvel digitalisering som bæredygtighed. Arbejder pt. på bogen om digital - og bæredygtig forestillingskraft. 🌟 Co-founder af den cirkulære B-corp virksomhed Better World Fashion, som er dobbelt 💪 ‘Best for The World’ vinder. Download præsentation (PDF)

Reimer er forfatter, serieiværksætter, konsulent og keynote speaker. Reimer har udgivet bøger og forsket i såvel digitalisering som bæredygtighed. Arbejder pt. på bogen om digital - og bæredygtig forestillingskraft. 🌟 Co-founder af den cirkulære B-corp virksomhed Better World Fashion, som er dobbelt 💪 ‘Best for The World’ vinder.
Download præsentation (PDF)

”Hvor skal jeg starte…”, Christina Ørnstrand, Founder & facilitator NEW

Christina (mig 😊) er founder af NEW - og står for nærværende, kærlig og skarp facilitering. På mødet i Bloxhub havde jeg inviteret 4 vigtige inspiratorer på banen. Og før det gik løs holdt jeg selv et kort indlæg. Jeg var omkring IPPC fakta, det bevidste lederskab, følelsesrutschebane, en empatisk golden retriever og meget mere.   Download præsentation (PDF)

Christina (mig 😊) er founder af NEW - og står for nærværende, kærlig og skarp facilitering. På mødet i Bloxhub havde jeg inviteret 4 vigtige inspiratorer på banen. Og før det gik løs holdt jeg selv et kort indlæg. Jeg var omkring IPPC fakta, det bevidste lederskab, følelsesrutschebane, en empatisk golden retriever og meget mere.
Download præsentation (PDF)

Overskriften for NEW 2021’s netværksår er “Boldly Beautiful” – og hvis du endnu ikke har haft lejlighed til at spendere tid med vores 92 siders magasin/program, burde du næsten rekvirere det som inspiration til dit lederskab. (Og hvis du som medlem af NEW 😉, har lagt det fra dig, må du også gerne 😅). På første side i vores program skriver NEW ”Kom... lad vores tænkning, vores handlinger og vores grundlæggende vibration fødes på ny. Fødes på ny for at skabe et årti med en så smuk og storslået forandring, som vi aldrig har set magen. Noget nyt og stort skal have mere luft og mere liv i vores lederskab. Beautiful er alt det, der for alvor peger på en bedre verden. Ikke små fiksfakserier, men modige og blivende forandringer til det bedre. Vores lederskab skal være Boldly Beautiful.” Du kan læse mere her