”NEW er STÆRKT VANEDANNENDE! For NEW er både ambitiøs, kærlig, sjov, nærværende, skarp, udviklende, støttende, visionær og konkret på én og samme tid. Alt dette opnår Christina via en elegant blanding af kompetente netværkskvinder, spændende eksterne indlægsholdere, fond-terninger af hvad der rører sig i verdenen omkring os lige nu, og udfordrende spørgsmål om egne prioriteter og ledelsesstil.”.

DORTE GLENSVIG, BUSINESS DEVELOPMENT DIRECTOR, DANMARKS GRØNNE INVESTERINGSFOND

 

 

”NEW rammer mig hvor jeg ér – og hjælper mig i mit lederskab, på det intellektuelle plan, der hvor hjertet skal være og hvor sjælen kan følge med.”

HANNE BRINCH, FOUNDER & CEO, FIRST AID & TIDL. HEAD OF TRANSFORMATION, MAERSK LINE

 

 

”På den ledelsesmæssige del får jeg nye vinkler og sparringer, som gør godt for mig i en global ledelsesmæssig kontekst. På det personlige plan bliver jeg udfordret på min tænkning og på mine vaner. Det gør at jeg passer bedre på mig selv i en travl hverdag. De 2 sider, gør faktisk at NEW betyder rigtig meget for mig”.

LENA MUNK, V.P. GLOBAL RA/QA, RADIOMETER MEDICAL (A DANAHER COMPANY)

 

 

"Det allerbedste ved NEW er den sparring man kan få eller give hinanden, når der er en i "Den varme stol". Et fortroligt rum, hvor man blandt ligesindede tør blotte sig og fortælle om svære valg eller beslutninger, og hvor alle omkring bidrager med deres erfaringer. NEW er et netværk, hvor man ikke flasher sine medaljer, men snarere deler og viser, den tvivl og de overvejelser man har som kvindelig leder, og som det viser sig…. at man ikke står alene med..."

KATJA VILTOFT, ARKITEKT MAA, PARTNER, BESTYRELSESFORMAND, JWW ARKITEKTER

 

 

”NEW er sandsynligvis Danmarks mest ambitiøse netværk. Det strategiske, fremadskuende og personligt udviklende niveau er tårnhøjt. Det unikke setup gør, at vi trygt drøfter konkrete ledelsesudfordringer.”

TINA MOE, FORFATTER, FOREDRAG, BESTYRELSESMEDLEM PHARMA & TECH

 

 

"Jeg tror, at nøgleordet er "kærligt & kontant". Det var en overvældende oplevelse at være i "glasburet" for første gang. Overvældende fordi der sad en god håndfuld kvinder, som jeg kun havde kendt et par timer, og som faktisk engagerede sig professionelt i mit dilemma. Og overvældende fordi det var meget kontant, der var ikke noget blød forståelse og feel-good agtig over den sparring, der blev givet. Men - og det tror jeg er essentielt - du havde allerede skabt et tillidsfuldt og kærligt rum, som gjorde det muligt. Kombinationen af de tre forhold var stærk og gjorde et stort indtryk på mig. Så stort, at jeg på cykelturen tilbage til kontoret besluttede at handle på det. Og faktisk også gjorde det, straks jeg kom ind på kontoret"

MALENE EIGTVED, ADVOKAT (L), PARTNER, NJORD LAWFIRM

 

 

"Sparring i NEW er en helt anderledes oplevelse. Du møder kompetente ledere, der genkender og forstår dine arbejdsdilemmaer. De er ikke bange for at udfordre dig alt i mens de er støttende og skubber dig - kærligt. Det er givende, både at sidde i den varme stol og give varme videre til den næste i stolen. Christina faciliterer modigt og kompetent sessionerne. Hun tør lede an med alle aktuelle emner om ledelse og kvinder. Fra jord yoga til blå ledelse. Jeg turde først ikke. Nu gør jeg. Tør du?.."

KAMILLA ENGGAARD HAVE, PROJECT VICE PRESIDENT, NOVO NORDISK

 

 

"NEW tager mig ud af min komfortzone og giver mig nye perspektiver på mit lederskab og liv. Gennem netværket møder jeg kvinder der inspirerer og udfordrer mig. Jeg går altid hjem fra NEWs møder med fornyet energi, lidt klogere på livet."

ANNE-LOUISE THON SCHUR, PARTNER, SDGLEAD & CO-FOUNDER, SDG INVEST

 

 

"NEW er for mig i sandhed et meningsfyldt netværk. En grobund både ledelsesmæssigt og personligt. NEW er en rejse ind i en verden, som du manglede at udforske, fyldt med overraskelser og givende gensyn. Christina tør facilitere møder, der både er provokerende og overraskende. Deltagerne er horisont udvidende kloge kvinder fra alle egne og brancher. Den synergi cocktail booster refleksionen, og bringer indsigtsfulde aha-oplevelser – lige til at tage handling på."

KAREN TOUBORG, SENIOR DIRECTOR GROUP ENVIRONMENT, HEALTH & SAFETY, GRUNDFOS HOLDING A/S

 

 

”NEW har været en vigtig del af min udvikling både personligt og professionelt – og er det fortsat. Her bliver jeg udfordret på en kærlig, støttende måde og med dybe spørgsmål, som jeg må reflektere over længe..... udbyttet: Større indsigt og visdom til glæde for mig og min omverden.”

DORTHE PALMVANG, HEAD OF CULTURE, WHOLESALE BANKING, NORDEA

 

 

"I NEW finder vi nye svar på fremtiden og udvikler vores forretningsfokus, vores kompetencer og vores personlige lederstil”

VIBEKE HARTKORN, VIBEKE HARTKORN KOMMUNIKATION

 

 

”NEW giver mig noget, jeg har ledt efter! Jeg bliver udfordret og inspireret både personligt og i forhold til at drive en sund forretning. Udfordring og inspiration kommer ikke mindst fra de seje erhvervskvinder, jeg har fået adgang til at sparre og dele med. Og Christina puffer, lokker og sparker for at nå sin ambition med os”

KIRSTINE BERGENHOLTZ, VP & HR DIREKTØR AT COPENHAGEN AIRPORTS A/S

 

 

"Jeg blir sgu altid lidt rørt når jeg går fra netværksmøderne i NEW. Christina formår at facilitere og samle hardcore erhvervskvinder til bevidsthedsudvidende samtaler. Agendaen er benrå: raise consciousness, bæredygtig omstilling og personlig udvikling. Christina er vedholdende og ambitiøs og det smitter. Respekt!"

MAIBRITT SAERENS, SKUESPILLER & KOMMUNIKATIONSTRÆNER, POWERACT

 

 

”NEW er faglig inspiration og personlig udvikling for både krop, sjæl og intellekt. Christina formår at kombinere højt fagligt niveau med indsigt og mod til at udfordre os og gør hvert møde inspirerende og magisk”

KRISTINE BUSCH, HR BUSINESS PARTNER, MICROSOFT

 

 

”NEW adskiller sig fra andre ledelsesnetværk ved at tage fat på både det helt nære og det globale på en måde, så det ikke føles hverken overfladisk eller overflødigt. NEW udvikler, udfordrer og inspirerer i forhold til både mig som menneske og leder og mig som samfundsborger. I NEW-netværksgruppen får jeg sparring fra kompetente, varme og engagerede kvinder om det, der optager og udfordrer mig lige nu. Og på de store NEW-møder for hele netværket får jeg inspiration til at tænke over de store dagsordener som bæredygtighed, verdensmål og samfundsansvar, og hvad det betyder for min ledelse. Jeg går aldrig hjem fra et NEW-møde uden at føle, at jeg er blevet bare en lille smule en lidt bedre version af mig selv.”

NINA HUSFELDT CLASEN, KONTORCHEF, DIGITALISERINGSSTYRELSEN

 

 

”NEW giver ny inspiration – både til strategisk ledelse og personligt lederskab. Christina Ørnstrand er fabelagtig til at vælge relevante og aktuelle temaer, og det er berigende at være sammen med hende og alle de dygtige og engagerede ledere i netværket. Jeg bliver udfordret og skubbet til, og der er altid en masse at reflektere over og tage med videre fra et netværksmøde”

TRINE BØDKER, AFDELINGSCHEF, UDBETALING DANMARK, ATP

 

 

"De 2 bedste ting ved NEW: At jeg holder mig ajour med det der 'trend'er' indenfor ledelse. Christina har fingeren på pulsen og niveauet er altid højt. Og så fungerer møderne i NEW som et kærkomment helle i en travl hverdag, hvor det kan være udfordrende at prioritere tid til vigtig refleksion og tanker ud af boksen. Jeg har været med fra starten og er altid gået fra NEW møderne med en fornemmelse af value for time spend, konkrete idéer og fornyet energi ift. min ledergerning”

METTE HASLUND, OMRÅDECHEF BTC & SERVICE, TIVOLI

 

 

”NEW er det mest relevante, nytænkende og værdigivende netværk, jeg har været en del af. Det er netværket for kompetente, modige og uhøjtidelige kvinder med højt fagligt og personligt niveau. I NEW udfordrer og støtter vi hinanden i at videreudvikle os som autentiske ledere. Christina sætter rammen og spiller skæve, udfordrende perspektiver på banen, så vi både kommer omkring løsninger på verdens og hverdagens udfordringer. Og så er jeg personligt vild med, at møderne altid er energigivende og fyldt med overraskelser, men aldrig ens :).”

METTE GYDE MØLLER, DIRECTOR BUSINESS DEVELOPMENT & STRATEGY, HARTMANNS A/S