2018

The New Repertoire 2018

I løbet af NEW året 2018-19 havde vi 8 møder. Se her video med refleksioner om ’Lederskab af i dag’ fra et af vores stormøder. Mødet afholdes hos JJW arkitekter.

 

Vores NEW program i år kalder vi THE NEW REPERTOIRE. Fordi, det er nu, vi som ledere skal hæve os til et helt nyt niveau – og det kræver, at vi udvider vores repertoire. I NEW programmet arbejder vi med teamer som Raise Consciousness, Climate Literacy, Intuition & Creativity, Tech with Compassion, Heart Investment, Joy & Integrity, Lead Your Values, Be Present

Hver af disse temaer fortjener meget mere opmærksomhed, end de typisk har fået i vores lederskab. Og for mange af os i livet i al almindelighed. Men forestil dig lige, hvordan dit lederskab med et endnu stærkere repertoire kan tage endnu bedre vare på helheden. 

Raise Consciousness Stormødet i NEW var på alle måder højloftet!

Mødet hos JJW Arkitekter var en toptunet Vidensdelings-, samt World Café Proces. Faciliteret af Christina fra NEW og Helle Solvang, ”spark-røv” kommunikator, kendt fra bl.a. DR P1 og The Art of Hosting and Harvesting Conversations that Matter. 

NEW’erne engagerede sig i samtaler om, hvorvidt ledelse er godt for noget, hvis det ikke er for en større sag end virksomhedens bundlinje! 

Vi talte også om:
- hvad ledelse også kunne være, hvis man ikke konstant havde hovedet nede i driften? 

- hvordan vi ændrer vores vaner og begynder at GØRE noget ved både virksomheder og privates forbrugsmønstre, som er ude af balance med ressourcerne? 

- hvordan skaber vi bedre balance mellem den private, den offentlige og den levende tredje sektor. Den tredje defineret som foreningerne, borgerbevægelserne, de frie initiativer, ildsjælene, fritidslivet, frivilligheden, kunsten og kulturen? (Som Mintzberg siger, skal de tre sektorer være i balance, som en 3-benet taburet)

NEW’erne åbner dørene til en grønnere og mere social retfærdig fremtid på vid gab - endnu mere efter vores World Café på dette stormøde - bare vent og se!

Forud for mødet havde deltagerne valgt at læse en af følgende bøger:

- Drawdown - Paul Hawken
- The Mind of the Leader - Rasmus Hougaard 
- Globalt Gearskift - Lene Andersen 
- Factfulness - Hans Rosling 
- Exponential Organisations - Salim Ismail 
- Rebalancing Society - Mintzberg