SE VIDEO: 6 MENINGSFULDE MINUTTER MED 6 ERHVERVSLEDERE
Refleksioner over visionært lederskab i krydsfeltet af moder jord's og menneskers ressourcer, ny teknologi og etisk holdbar forretning.

Want to join the most meaningful Executive Business Network?

 

Skriv til christina@new.dk
& få vores program

image.png

 

 

"At sidde i "den varme stol" og få fantastisk sparring fra kompetente og indlevende ledere i ens NEW gruppe, er Christinas "signatur-ret" og har været en del af møderne i de snart 8 år, jeg har været med.

Jeg har fået tankevækkende, provokerende, anerkendende og afgørende råd på vigtige tidspunkter i min karriere - og det er så givende selv at kunne give tilbage til den næste "i stolen". Den ret skal blive på menu'en.."

HANNE BRINCH, FOUNDER & CEO, FIRST AID & TIDL. HEAD OF TRANSFORMATION, MAERSK LINE

 

 

MÅLRETTET, MODIG, MED STORT HJERTE & 200% ÆRLIGT…

Som et af NEWs medlemmer siger, er vi sandsynligvis Danmarks mest ambitiøse netværk. Lige så ambitiøse på kommende generationers vegne, som på det næste kvartalsregnskabs vegne. Derfor er vores strategiske, vores fremadskuende og personligt udviklende niveau tårnhøjt. Det lykkes til bravour, når både du, og vi, er modige. Og udviser omsorg for hinanden og for helheden. Et stort velkommen til NEW 2019.

If the success or failure of this planet,
and of human beings
depended on how I am and what I do,
how would I be? What would I do?

BRENE BROWN, THE GIFTS OF IMPERFECTION,
LET GO OF WHAT YOU THINK YOU'RE SUPPOSED TO BE
AND EMBRACE WHO YOU ARE, 2010

Christina Ørnstrand, founder & CEO, NEW

Før Christina Ørnstrand startede NEW tilbage i 2009, har hun coachet ledere, udviklet ledergrupper og været knowledge manager. I sidstnævnte inspirerede hun ledere med de nyeste tendenser og trends i krydsfeltet mellem teknologi/Internet og forretning. Og før dette kom hun direkte fra det jyske med 4-toget ind i det Københavnske investeringsbankmiljø. Christina har ud over den mere kommercielle baggrund samt en hel del konkurrencesport (vandski, og telemarkskilløb) - små 20 års uddannelse og proces indenfor psykologi, terapi, spiritualitet, yoga og esoterisk filosofi.

 
_MG_8396re_bw_nyt.jpeg